Συντετριμμένος ο Γιώργος Παπαδάκης με τις εξελίξεις: Δυστυχώς, έμαθε από νωρίς το πρωί τα νέα (video)

Δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Γιώργο Παπαδάκη που για ακόμη μια μέρα τα πράγματα δεν ήρθαν έτσι όπως τα υπολόγιζε…Μπορεί εδώ και χρόνια να είναι ο στυλοβάτης της πρωινής ζώνης, αλλά την τελευταία περίοδο η εκπομπή του, «Καλημέρα Ελλάδα», έχει παρει θα λέγαμε την «κάτω βόλτα».

Δυστυχώς, για τον ίδιο αλλά και την συμπαρουσιάστρια του, Μαρία Αναστασοπούλου, τα χθεσινά (11/6) νούμερα τηλεθέασης για την εκπομπή δεν ήταν καλα.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπαδάκης «πετάει» σε χαμηλές πτήσεις και εχθές συγκέντρωσε ποσοστό 10,7% επι του συνόλου και δεν τερμάτισε ούτε πρώτος, ούτε δεύτερος αλλά… τρίτος.

Στην πρώτη θέση με ποσοστό 16,8% βρέθηκε η Ανθή Βούλγαρη με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και στη δεύτερη θέση, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με 14,8%.

Μάλιστα, ξεπερνάει τον τρίτο, Γιώργο Παπαδάκη, με μεγάλη διαφορά, της τάξεως του 4,1%.

Στον ΑΝΤ1 έχει σημάνει συναγερμός αφού σίγουρα κάτι πρέπει να αλλάξει, μιας και επιδόσεις χειροτερεύουν και ο κόσμος δείχνει να έχει γυρίσει την πλάτη του για τα καλά.

Πηγή athensmagazine.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ