Συνελήφθη ο τραγουδιστής Κώστας Δόξας στη Θεσσαλονίκη !!!

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, ο γνωστός τραγουδιστής, Κώστας Δόξας, συνελήφθη για παραβίαση δικαστικής απόφασης, καθώς μέχρι και χθες δεν είχε καταβάλει το σύνολο της διατροφής, που κανονικά υποχρεούται να το κάνει την 1η του μήνα.

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος και η εν διαστάσει σύζυγός του είχαν βρεθεί ξανά στο δικαστήριο τον Νοέμβριο για τον επαναπροσδιορισμό της διατροφής που δίνει στο παιδί τους, με τον Κώστα Δόξα να αιτείται να μειωθεί η διατροφή του παιδιού του από τα 500 ευρώ στα 300.

Πηγή : newsit.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ