Συγκλονίζει ο Γιάννης Σεβδικαλής για το σοκαριστικό ατύχημα που είχε με τρένο : ” Mε χτύπησε μετωπικά , ήμουν πεζός , με πήγε 20 μέτρα ” !!!

Όπως είδαμε χθες καλεσμένοι στο Super Κατερίνα βρέθηκαν ο Γιάννης Σεβδικαλής και η Σοφία Κουρτίδου μετά την εμφάνιση τους στο J2US και ο γνωστός αθλητής μίλησε για το ατύχημα του

«Ήταν το 2012 στο Γκάζι στην Ιερά Οδό και Κωνσταντινουπόλεως. Είναι πολύ επικίνδυνα εκεί γιατί δεν υπάρχει μέριμνα. Ήταν μία διάβαση με ελλιπή ορατότητα, μία διάβαση που δεν υπήρχε σήμανση, ούτε ήχος, ούτε φύλακας, το τρένο δεν κόρναρε… Εγώ δεν αντιλήφθηκα το τρένο, κοίταξα δεξιά και αριστερά και ξαφνικά το τρένο ήταν αριστερά μου. Με χτύπησε μετωπικά. Με παίρνει από κάτω, ήμουν πεζός. Με πήγε 20 μέτρα. Εκείνη τη μέρα δεν ήμουν στη δουλειά, είχα βγει έξω χωρίς να έχω πιει. Δε μπορούσα να αντιδράσω» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σεβδικάλης.

Παράλληλα, η Σοφία Κουρτίδου ανέφερε πως ο σύντροφός της πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ για την καθυστέρηση του τρένου στον προορισμό του ενώ ο Γιάννης Σεβδικάλης αποκάλυψε πως ακόμα παλεύουν με τις αποζημιώσεις.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ