Συγκλονίζει η Νίκη Μερκούρη : ” Bρήκα κατάμαυρο στην κούνια τον γιο μου ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Super Κατερίνα μίλησε η Νίκη Μερκούρη και αναφέρθηκε στο θάνατο του παιδιού της .Πιο συγκεκριμένα είπε

«έχασα το δεύτερο μου παιδί, το δεύτερο μου αγοράκι, τον Σταυρούλη μου που δεν πρόλαβα να τον ονοματίσω. Όταν γεννήθηκε αυτό το παιδί, έκανε εμετούς, το πήγα στο ιατρικό κέντρο, του έκαναν εξετάσεις και ύστερα από το συμβούλιο που έκαναν οι γιατροί μού είπαν να το πάρω στο σπίτι. Το πήρα στο σπίτι, για μια εβδομάδα πήγαιναν όλα καλά, στη βδομάδα όμως έγινε αυτό που δεν περίμενα να συμβεί».

«Κανένας δεν είναι εξοικειωμένος με τον θάνατο, πόσο μάλλον το να βρίσκεις ένα πλάσμα τριών μηνών στην κούνια του κατάμαυρο, όπως το βρήκα εγώ. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα είναι η αλήθεια. Η μητέρα μου και η αδελφή της τότε με πήγαν στον Άγιο Νεκτάριο στην Αίγινα, όπου ένας πνευματικός μου είπε το εξής. «Θα σκεφτείς, παιδί μου, ότι έκανες δώρο έναν άγγελο στον ουρανό όπως η Παναγία» μου είπε και αυτό για μένα ήταν, εκείνη τη στιγμή, ένα κλικ».

«Το είδα κάπως διαφορετικά. Όχι ότι το ξεπέρασα, όμως έχω μάθει στη ζωή όλα να τα αντιμετωπίζω σαν να έρχονται για κάποιο λόγο. Έκτοτε η Παναγία και ο Θεός μού χάρισαν δυο αγόρια» συμπλήρωσε, επίσης, η Νίκη Μερκούρη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ