Η Μαρία Κορινθίου συγκλονίζει μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», με την ίδια να επιστρέφει στο «Πρωινό», ύστερα από μια επέμβαση όπου υποβλήθηκε.
Η Μαρία Κορινθίου διαγνώστηκε τον Σεπτέμβριο με φλεβική ανεπάρκεια στα πόδια της και είχε προγραμματίσει να μπει στο χειρουργείο μετά τις γιορτές.
Η εξομολόγηση της Κορινθίου
«Ήταν προγραμματισμένο να κάνω επέμβαση με λέιζερ, αλλά μέσα στο χειρουργείο ο γιατρός μου βρήκε ανεύρυσμα κι έτσι με ανοίξανε κανονικά», αποκάλυψε η παρουσιάστρια στην Σίσσυ Χρηστίδου.
«Μέσα σε ένα τετράμηνο η φλέβα πεταγόταν, ειδικά αν κουραζόμουν, λες και θα σπάσει», συμπλήρωσε και ανέφερε πως μέσα στις επόμενες μέρες θα αφαιρέσει τα ράμματα.
«Την ώρα της νάρκωσης όταν ξύπνησα ο γιατρός μου ήταν το πρώτο πράγμα που είδα. Δεν πρόλαβα να μιλήσω και μου λέει “μου έβγαλες την πίστη”. Του κάνω “σε παίδεψα, ε;” και μου είπε “πάω να κοιμηθώ, δεν μπορώ άλλο!”».
Η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε πως αύριο, Δευτέρα (20/2), θα επιστρέψει στο «Πρωινό».
Πηγή athensmagazine.gr







