Συγκλονίζει η Ελπίδα : ” Μετά τον θάνατο του άνδρα μου έπαθα έμφραγμα και αργότερα ήρθε και η απώλεια του εγγονού μου ” !!!

Στο Πάμε Δανάη και στον Αλέξη Μίχα μίλησε η Ελπίδα και είπε

Αναφερόμενη στον Τόλη Βοσκόπουλο, η Ελπίδα είπε: «Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν γλυκούλης και πολύ καλός συνάδελφος, έζησα τις δύσκολες στιγμές που πέρασε. Η Άντζελα Γκερέκου είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος που του στάθηκε».

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Δεν θα ξεχάσω την τούμπα που έφαγα μέσα σε νυχτερινό κέντρο, έπεσα κάτω ξερή. Δεν έσπασα τίποτα. Η συνεργασία με τα Ημισκούμπρια για το “Ντισκοτέκ” ήταν πρόταση από τους ίδιους, εγώ το έκανα με πολύ φόβο».

«Δε ζήλευα καθόλου τον άντρα μου, ούτε εκείνος εμένα. Η απώλειά του ήταν δύσκολη και απότομη. Πηγαίναμε βόλτα στην Ερμιόνη και μου είπε ότι ένιωθε μια δυσφορία, μέχρι να τον βάλω στο αυτοκίνητο “έφυγε” στα χέρια μου. Μετά από αυτό έπαθα έμφραγμα από πίεση και το πρόλαβα παρά πέντε λεπτά. Αργότερα, ήρθε και η απώλεια του εγγονιού μου, ελπίζω όμως να αποκτήσω καινούργιο», αποκάλυψε ακόμη η Ελπίδα.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ