Συγκλονίζει η Ελπίδα : ” Έπαθα ένα βαρύ καρδιακό επεισόδιο και με γλύτωσαν παρά τρίχα ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Πάμε Δανάη και στον Άρη Καβατζίκη μίλησε η Ελπίδα η οποία και αναφέρθηκε στα  πισώπλατα μαχαιρώματα που βίωσε κατά τη διάρκεια της καριέρας της, την απώλεια του συζύγου της, που της στοίχισε πολύ, και το έμφραγμα που υπέστη η ίδια. Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

Αρχικά, η επιτυχημένη τραγουδίστρια δήλωσε για τις συνεργασίες που είχε στην πορεία της: «Μου την έχουν φέρει πισώπλατα στη δουλειά. Να έχω διαλέξει να παίξω ένα τραγούδι εγώ και να το παίζει κάποιος άλλος. Δεν το έπαιρνα και χαμπάρι. Δεν με ένοιαζε γιατί χαιρόμουν πάντα με αυτό που έκανα και δεν ζήλευα τους άλλους. Οι γυναίκες με κυνηγούσαν, η παλιότερη φρουρά…».

Για τον θάνατο του συζύγου της, η Ελπίδα εξομολογήθηκε: «Ο σύζυγος μου ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου, η σχέση μας κράτησε 45 ολόκληρα χρόνια και έφυγε ξαφνικά από τη ζωή πριν από δύο χρόνια. Η απώλεια του συζύγου μου ήταν πάρα πολύ δύσκολη, έχω ηρεμήσει τώρα αν και άλλαξα σπίτι, τα παιδιά μου και κάποιοι φίλοι με βοήθησαν πολύ, μου στάθηκαν».

Τέλος, η Ελπίδα αναφέρθηκε και στη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία της: «Έπαθα ένα βαρύ καρδιακό επεισόδιο και με γλύτωσαν πάρα τρίχα. Συμπωματικά ερχόταν στο σπίτι η κοπέλα που με βοηθούσε, της είπα ότι δεν ένιωθα καλά, είχα πίεση, έτρεμα, είχα φρικτό πόνο στο στήθος, άλλα κι εκείνη δεν κατάλαβε. Τηλεφώνησα στο γιατρό, κατάλαβε αμέσως ότι ήταν έμφραγμα κι έστειλε ασθενοφόρο, γλίτωσα στο πάρα πέντε, τα παιδιά μου έκλαιγαν, νόμισαν ότι έφυγα».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ