Συγκλονίζει η Άννα Ανδριανού : ” Ο άντρας μου με έσωσε και ξαναπερπάτησα ” !!!

Όπως είδαμε χθες στην εκπομπή ” Ελένη ” και στον Κωνσταντίνο Αρκά παραχώρησε συνέντευξη η Άννα Ανδριανού η οποία και αναφέρθηκε στον άντρα της που τη βοήθησε και περπάτησε ξανά μετά το αυτοάνοσο που είχε .Πιο συγκεκριμένα είπε «Ο ερωτάς είναι κινητήρια δύναμη στη ζωή όλων. Τον πάτερα μου όταν τον έχασα πέρασα κατάθλιψη και έβγαλα αυτοάνοσο, δεν μπορούσα να περπατήσω. Ο άντρας μου με έσωσε και ξαναπερπάτησα»

«Με τον άνδρα μου μας δένει μια μεγάλη αγάπη. Στο πρόσωπο του άνδρα μου είδα στοιχεία του πάτερα μου. Ερωτεύτηκα πραγματικά και βαθιά τον τωρινό μου άντρα. Δεν θα μπορούσα ποτέ να μείνω σε μια σχέση χωρίς πάθος. Είμαστε 26 χρόνια μαζί με τον άνδρα μου, δεν υπήρξε θέμα αν υπάρχει ή όχι αγάπη μεταξύ μας».

«Δεν μου έλειψε τίποτα στη ζωή μου, είμαι πλήρης. αν πεθάνω αύριο και πρέπει να πω αυτό το ένα που γι’ αυτό έζησα θα είναι τα ζώα» τόνισε η Άννα Ανδριανού σε άλλο σημείο της συνέντευξής.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ