Συγκινεί ο Γιώργος Καπουτζίδης για τον Πάνο Νάτση : ” Ήταν σαν να είχε έρθει στον κόσμο για να γιατρέψει τις δικές μας στεναχώριες ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα στην εκπομπή Τετ- α – τετ με τον Τάσος Τρύφωνος βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Καπουτζίδης ο οποίος και αναφέρθηκε στο τραγικό θάνατο που είχε ο Πάνος Νάτσης πριν ένα χρόνο και μάλιστα λίγο πριν τη πρεμιέρας της σειράς ” Σέρρες ” .Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής “H απώλεια ήρθε πριν από την προβολή της σειράς. Νιώθω ότι ακόμα το διαχειριζόμαστε όλοι εμείς που τον αγαπήσαμε πολύ και συνδεθήκαμε μαζί του, τα παιδιά εδώ στο θέατρο. Ακόμα το διαχειριζόμαστε, ακόμα μιλάμε για αυτόν. Μιλάμε και λέμε ωραίες ιστορίες , τον βάζουμε στις αστείες ιστορίες μας και σκεφτόμαστε πως αν ο Πάνος ήταν εδώ θα έκανε αυτό. Δεν έχεις τι να πεις. Δεν μπορείς να εξηγήσεις τι νιώθεις. Δεν το πιστεύεις καλά καλά. Δεν το θεωρείς οριστικό και δεν ξέρω γιατί. Περίεργα είναι όλα αυτά” “Θυμάμαι τη στιγμή που το άκουσα, ναι. Δεν θέλω να… Άστο… Δεν… Περισσότερο θέλω να μιλήσω για τον ίδιο παρά για το πως αισθάνθηκα και αυτό το οποίο θέλω να πω, όπως και όλοι όσοι τον γνώρισαν, είναι πως ήταν ένας πολύ ωραίος τύπος. Ένας πολύ αστείος, πολύ ωραίος, πολύ ξύπνιος, πολύ ταλαντούχος άνθρωπος. Ένας άνθρωπος που ήξερε να ζει, ήξερε να αφήνει τις στεναχώριες πίσω ή τουλάχιστον αυτή την αίσθηση μας έδινε γιατί δεν ξέρω αν ήταν και πολύ αλήθεια αυτό ή αν τον μαύρισαν λίγο τα άγχη και οι στεναχώριες που δεν ήθελε να τα φορτώσει σε άλλους και τα αντιμετώπισε μόνος του. Ήταν σαν να είχε έρθει σε αυτόν τον κόσμο για να μην εκμυστηρεύεται τις δικές του στεναχώριες αλλά σαν να είχε έρθει για να γιατρέψει τις δικές μας. Πάντοτε μας έλεγε, “έλα ρε, ξεκόλλα” και πολλές φορές λέμε πως ο Νάτσης θα έλεγε τώρα, ας πούμε, ξεκόλλα. Είναι ένας σπάνιος άνθρωπος και ένας άνθρωπος ο οποίος είναι πηγή έμπνευσης για εμάς που τον γνωρίσαμε. Για αυτό και τον αναφέρουμε ακόμα στις συζητήσεις μας” ανέφερε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ