Συγκινεί ο Αλέξανδρος Λογοθέτης για τον πατέρα του , Ηλία : ” Στεναχωριέμαι γιατί περνάει δυσκολίες με την υγεία του ” !!!

Όπως είδαμε στη τελευταία εκπομπή του χρόνου ο Τάσος Ιορδανίδης με την εκπομπή Μπαμπά-δες θα συναντήσει τον Αλέξανδρο Λογοθέτη και ο ίδιος θα αναφερθεί στο πατέρα του . Πιο συγκεκριμένα είπε

«σε αυτή τη φάση, αυτή τη στιγμή που μιλάμε σήμερα, τέλος του 2023, αρχές του 2024, η σχέση μου με τον πατέρα μου είναι καλύτερη από ποτέ άλλοτε. Νιώθω πολύ κοντά του ψυχικά, ίσως έχει να κάνει και με την δική μου προσωπική και δουλειά».

«Στεναχωριέμαι γιατί απλά γιατί περνάει περιόδους δυσκολίας με την υγεία του τα τελευταία χρόνια. Ξέρεις, μπαινοβγαίνει και αυτό του έχει στοιχίσει στην επαφή του με τον γιο μας. Γιατί έχει λίγο μια φοβία γενικά, μια μικροβιοφοβία, όχι χωρίς λόγο. Είναι εκεί πάντως έστω και εξ αποστάσεως, μιλάει, ρωτάει και είναι ένας άνθρωπος που τώρα τελευταία ανακαλύπτω και γω πράγματα».


«Συγχωρώ και βλέπω τα λάθη τα δικά μου σε σχέση με ένα σύστημα που δεν λειτούργησε ή που θα μπορούσε να είχε λειτουργήσει αν εγώ είχα μεγαλύτερη ωριμότητα. Αυτήν όμως την στιγμή που μιλάμε ψυχικά είμαι πολύ κοντά του» συμπλήρωσε, επίσης, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης στη νέα τηλεοπτική του εμφάνιση στη δημόσια τηλεόραση.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ