Συγκινεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή : ” Πριν από εννέα χρόνια έγινα μαμά για πρώτη φορά ” !!!

Μια ιδιαίτερη μέρα ήταν για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή η χθεσινή μέρα αφού σαν χθες και πριν 9 χρόνια έφερε στο κόσμο το πρώτο της παιδί , τη Νάγια . Η ίδια μάλιστα θέλησε να μοιραστεί μέσω instagram τις φοβίες που είχε τότε αφού τα νερά έσπασαν 15 μέρες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

«Σας εύχομαι καλό μήνα. Για εμένα η Πρωτομαγιά έχει ιδιαίτερη σημασία. Πριν από εννέα χρόνια έγινα για πρώτη φορά μαμά. Απρόσμενα θα έλεγα ..μιας και η Νάγια μας βιαζόταν να έρθει στη ζωή. Μόλις είχα κλείσει τις 36 εβδομάδες και υποτίθεται ότι είχα τουλάχιστον άλλες 15 ημέρες μπροστά μου μέχρι να την γεννήσω.

Αγχωμένη αλλά και με μία τεράστια προσμονή και ανυπομονησία τελικά την κράτησα για πρώτη φορά λίγες ώρες αφού μου έσπασαν τα νερά. Όλα άλλαξαν. Αυτό το μικροσκοπικό πλασματάκι αν και το έβλεπα για πρώτη φορά το λάτρευα. Ήταν σαν να γνωριζόμαστε από πάντα.

Δεν θα πω ότι δεν υπήρξαν δυσκολίες, ψυχικές διακυμάνσεις από το πάρτι ορμονών και ερωτηματικά ειδικά την πρώτη περίοδο της λοχείας και της πλήρους άγνοιας…Πάντα όμως αρκούσε ένα βλέμμα και μια αγκαλία σ’ αυτό το υπέροχο πλασματάκι για να γαληνέψω και να ηρεμήσω. Χρόνια πολλά κοριτσάκι μου. Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

https://www.instagram.com/p/CdAyQi0qlom/?utm_source=ig_web_copy_link

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ