Συγκινεί η Σίσσυ Χρηστίδου : ” Ήταν οκτώ πολύ δύσκολες ημέρες με αποκορύφωμα τη χθεσινή κρίση ” !!!

Ιδιαίτερα δύσκολες είναι οι τελευταίες ημέρες για τη Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς το αγαπημένο σκυλάκι της περνάει μια περιπέτεια με την υγεία του.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Η γνωστή παρουσιάστρια γνωστοποίησε το δυσάρεστο γεγονός μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ειδικότερα, η Σίσσυ Χρηστίδου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους της πως η ζωή του σκυλιού της βρέθηκε σε κίνδυνο, ωστόσο οι γιατροί συνεχίζουν τις εξετάσεις προκειμένου να βγάλουν διάγνωση. «Ήταν 8 πολύ δύσκολες μέρες με αποκορύφωμα την χθεσινή κρίση που έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή της… Ακόμα δεν έχουμε σίγουρη διάγνωση όμως οι γιατροί της έχουν κάποιες υποψίες. Για την ώρα νοσηλεία, εξετάσεις, ακτινογραφίες, υπέρηχοι και προσευχές… Και οι δικές σας καλοδεχούμενες…», σημείωσε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Πηγή : faysbook.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ