Συγκινεί η Νόνη Δούνια : ” Είναι η πρώτη δύσκολη στιγμή στη ζωή μου – Μου λείπει , μου λείπει κάθε στιγμή ”

Στη στροφή με τη Σοφία Τουντούρη βρέθηκε η Νόνη Δούνια και αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια , στους γονείς της και στην απώλεια του πατέρα της . Πιο συγκεκριμένα είπε

Μιλώντας για την οικογένειά της, η Νόνη Δούνια σημείωσε αρχικά πως “Νιώθω πάρα πολύ τυχερή και ευλογημένη, γιατί έχω μεγαλώσει σε ένα σπίτι με πάρα πολλή αγάπη, με δυο γονείς ερωτευμένους και πολύ συνειδητά μαζί. Δε νιώθω ότι ποτέ στερήθηκα κάτι, νομίζω ότι ανήκαμε πάντα στη μεσαία τάξη αλλά χωρίς να αισθάνομαι ποτέ ότι στερούμαι κάτι. Μεγάλωσα με ένα σπίτι που είχαμε την ευλογία να έχουμε στις Σπέτσες και όλα μου τα καλοκαίρια δημιουργήθηκαν υπέροχες αναμνήσεις, από τα παιδικά μου χρόνια, και με δύο γονείς που ποτέ δεν ήταν οι άνθρωποι που θα μου απαγόρευαν. Αυστηροί πολύ όταν ήμουν μικρή, σε σχέση με τις εξόδους. Ο πατέρας μου και η μητέρα μου ήταν πολύ αυστηροί”.

Στο ίδιο πλαίσιο συμπλήρωσε ότι “Δεν ήμουν ήσυχο παιδί, ο αδερφός μου ήταν το ήσυχο, καλό παιδί, ο καλός μαθητής, το εύκολο παιδί. Εγώ ήμουν το ατίθασο παιδί, οπότε δεν νομίζω ότι πέρασαν πολύ εύκολα οι γονείς μου στην εφηβεία. Ήταν αυστηροί αλλά παρ’ όλα αυτά εγώ θα ρίσκαρα, έκανα και το κάτι παραπάνω, αλλά η ουσία είναι ότι έχω μεγαλώσει με πάρα πολλή αγάπη. Με έμαθαν πολύ βασικές αρχές για τη ζωή μου που με ακολουθούν μέχρι σήμερα, σε σχέση με την ηθική, για το πώς διαχειρίζομαι άλλους ανθρώπους, με το πώς πρέπει να είμαι ως άνθρωπος στην κοινωνία. Είμαι πολύ τυχερή”.

Όσον αφορά τον θάνατο του πατέρα της, η ίδια υπογράμμισε πως “Είναι η πρώτη δύσκολη στιγμή στη ζωή μου. Χάνονται οι ισορροπίες. Και η μάνα μου είναι στήριγμα, μαζί ήταν ένα ζευγάρι που μας στήριζαν, αλλά ο πατέρας μου ήταν μια διαφορετική σχέση από αυτή με την μητέρα μου. Με τη μητέρα μου θα πούμε διαφορετικά πράγματα, ο πατέρας μου ήταν πιο σοφός στα μεγάλα του χρόνια και πολύ πιο ήπιος από ότι είχε υπάρξει όταν ήμουν εγώ στην εφηβεία. Ήταν πάρα πολύ αυστηρός, δε θα έλεγε πολλά αλλά αυτά που θα έλεγε έπρεπε να τα κρατήσεις γιατί είχες σκεφτεί πολύ αυτό που θα πει στα παιδιά του. Αυτό που θα έλεγε θα είχε ουσία”.

Επιπλέον, η Νόνη Δούνια αναφέρθηκε και στις τελευταίες στιγμές με τον πατέρα της, δηλώνοντας: “Θυμάμαι ότι μου είχε πει για τον Κυριάκο που μόλις τον είχε γνωρίσει αλλά δεν έζησε τον γάμο, ούτε τα παιδιά μου δυστυχώς. Μου είχε πει ‘Πρόσεχε, μην κάνεις βλακείες, γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι σοβαρός’ ξέροντας με πόσο ελεύθερη και πόσο ανεξάρτητη είμαι. Είχαμε ζήσει πολύ ωραίες στιγμές στις Σπέτσες, γιατί είχε πάρει σύνταξη, οπότε ήταν πιο ξεκούραστος, μπορούσε να απολαύσει χρόνο, οπότε οι συζητήσεις ήταν διαφορετικές και πια είχε ηρεμήσει. Ήταν ήρεμος ο πατέρας μου. Μου λείπει, μου λείπει κάθε στιγμή. Μου λείπει σε κάθε γιορτή, μου λείπει στις γεννήσεις των παιδιών, σε ό,τι έχουμε κατακτήσει με την οικογένεια. Πάντα θα μου λείπει και τίποτα άλλο δεν μου λείπει σε αυτή τη ζωή. Μα το Χριστό, είμαι ευλογημένη. Μου λείπει μόνο η παρουσία του πατέρα μου”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ