Survivor: «Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι βουτυρομπεμπές, μαμόθρεφτο και ήρθε να βγάλει καμιά γκομενίτσα» !!!

Όπως είδαμε χθες στο Survivor o Τάκης Καραγκούνιας ή αλλιώς μισθοφόρος έριξε νέα βέλη προς τον Σπύρο Μαρτίκα σχετικά με το ειδύλλιο που έχει με τη Βρισηίδα . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

«το τελευταίο διάστημα δέχομαι μεγάλες επιθέσεις από τον Μαρτίκα Αυτό κάνει μια ζωή. Ξέρει να μιλάει, να βγάζει λόγους και να λέει πάντα σκληρά πράγματα για να εξοργίσει κάποιον. Αυτό που έχει καταφέριε ο Μαρτίκας να κάνει, τουλάχιστον σε μένα, είναι να με έχει κάνει να τον σιχαίνομαι!  Είναι ένας βουτυρομπεμπές, μαμόθρεφτο, παιδί της μαμάς του που έχει έρθει εδώ πέρα για να βγάλει καμιά γκομενίτσα. Αυτό έχει κάνει».

«Δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Χθες μετά το πέρας του συμβουλίου, μόλις γυρίσαμε στις καλύβες μας, είδα άλλο ένα γελοίο να συμβαίνει από την πλευρά του Μαρτίκα και της παρεούλας Σοϊλέδη. Είδα να τους τραβάει με το ζόρι, να τους πάει μακριά από τις καλύβες για να κάνουν μια συζήτηση για το πως θα κινηθούν ώστε να βγάλουν εμένα από το παιχνίδι

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ