Όπως είδαμε χθες στη κάμερα του Open weekend μίλησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία και αναφέρθηκε στη πρόσφατη συνέντευξη του Ατζούν Ιλιτζαλί σχετικά με την αποβολή της εξαιτίας του περιβόητου κινητού που πιάστηκε .Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής “Ξαφνικά γελάω. Δικαιώθηκα. Είχα πει ότι κάποια στιγμή θα δικαιωθώ. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Το μόνο που έγινε είναι ότι ο ίδιος ο εργοδότης μου βγήκε και είπε την αλήθεια. Η ελληνική παραγωγή τι κάνει είναι το θέμα”.
Βέβαια, όπως επεσήμανε και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, που είναι μέρος της παρέας της Ελένης Τσολάκη, ο “εργοδότης” στον οποίο αναφέρθηκε η Ασημίνα Χατζηανδρέου ήταν εκείνος στον οποίο έστειλε εξώδικο για τα όσα έγιναν και μετά την απομάκρυνσή της από το παιχνίδι αλλά ενώ η “ελληνική παραγωγή” από την οποία περιμένει κάποια διευκρίνηση είναι μέρος της τούρκικης παραγωγής και του Ατζούν Ιλιτζαλί.
Την απάντησή της βέβαια έδωσε και η Κατερίνα Δαλάκα μέσα από μια ανάρτηση με ένα κείμενο στα αγγλικά, που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το οποίο έγραφε: “Αν περιμένεις ο κόσμος να είναι δίκαιος επειδή είσαι και εσύ, τότε είσαι ανόητος”.







