Λόγω της ήττας της κόκκινης ομάδας οι Διάσημοι τη Κυριακή έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση τον Κώστα Παπαδόπουλο . Αυτό προκάλεσε μάλιστα έκπληξη στο ζαχαροπλάστη με αποτέλεσμα να λυγίζει στη κάμερα και να λέει τα εξής
«Για δεύτερη φορά συνεχόμενη βρίσκομαι στον τάκο. Ως πιο αδύναμος παίκτης, αυτό είναι πάρα πολύ άδικο, αυτό με πνίγει εμένα, γιατί ως Κωνσταντίνος προσφέρω πάρα πολύ στην καλύβα και στην συμβίωση, μαζεύω ξύλα, ανάβω φωτιές, φέρνω νίκες, τα μισά μου αγωνίσματα έχω φέρει νίκη.
Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν κάνω εγώ τα ματσαρίσματα και όταν με διαλέγουν και φέρνω τον πόντο, είναι διπλή νίκη για την ομάδα μου. Τα συναισθήματά μου για την ομάδα μου έχουν αλλάξει, δεν τους εμπιστεύομαι. Όσο καλό και να κάνω και όσο και να κερδίσω, θα είμαι πάντα ο εύκολος στόχος γιατί δεν είμαι στην κλίκα τους. Με βλέπει τώρα η οικογένεια, τα παιδιά μου και θεωρούν ότι είμαι στόχος. Εγώ δεν είμαι στόχος, θα είμαι βράχος θα είμαι δυνατός, θα παλέψω.
Δεν θα τους απογοητεύσω αλλά ζητάω συγγνώμη που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να μου δίνουν αυτή την ψήφο για να μείνω εδώ. Ότι σφαλιάρα και να φάω θα το αντέξω. Υπάρχουν συμπαίκτες μου στην καλύβα, η Σταυρούλα ας πούμε δεν φέρνει νίκες, ούτε συνεισφέρει στην ομάδα, παρόλα αυτά είχε λιγότερες ψήφους από εμένα», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Παπαδόπουλος.







