Όπως είδαμε μετά την αποχώρηση του από το Survivor All Star ο Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε στο Πρωινό μας και είπε τα εξής. Όσον αφορά την αποχώρηση του και ότι δεν χαιρέτησε κανέναν είπε
“Θεώρησα υποκριτικό από μεριάς μου να χαιρετήσω αυτούς τους ανθρώπους. Είναι το ίδιο υποκριτικό για αυτούς να χαιρετήσουν εμένα από τη στιγμή που με ψήφισαν όλοι. Το να φιληθούμε, να χαιρετηθούμε το θεώρησα λίγο υποκριτικό και δεν μου ταιριάζει. Τους αγαπάω όλους, δεν κρατάω καμία κακία, θα μεταφέρω τα φιλιά τους στις οικογένειές τους“.Remaining Time-0:00FullscreenMute
Ο ίδιος πρόσθεσε: “Έχω ζήσει το παιχνίδι σαν ναυαγός, μόνος μου, πιο κοντά είχα έρθει με τον Χανταμπάκη γιατί και οι δύο είμαστε γονείς”. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος απάντησε επίσης για την πολυσυζητημένη μπαντάνα της ομάδας του, την οποία επέλεγε να μη φορά: “Ίσως να ένιωθα ανεπιθύμητος με τόσες φορές που είχα βγει υποψήφιος. Θεωρώ ότι αντί για τον Κόρο θα έπρεπε να είναι η Χαμπέρη στην τελευταία ψηφοφορία“.
Ποιος θα είναι ο νικητής του “All Star”; Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος απάντησε πάνω σε αυτό ότι ο νικητής “δεν έχει μπει ακόμα” στο παιχνίδι. “Σε αυτούς δεν το έχω δει, ίσως να μην έχει μπει ακόμα” ανέφερε χαρακτηριστικά.







