Πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση της εβδομάδας βγήκε η Μελίνα Μεταξά!
Η παίκτρια συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους ενώ και η φίλη της Μαριαλένα ήταν ανάμεσα σε εκείνους που την έβγαλαν στον τάκο!
Η Μελίνα Μεταξά μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής δήλωσε πως την ενόχλησε η ψήφος της Μαριαλένας αφού είχε πει ότι στηρίζει τις γυναίκες του παιχνιδιού και δεν την ψηφίζει.
Survivor all Star – Όσα είπε η Μελίνα Μεταξά για την ψήφισή της
«Για ακόμα μία φορά υποψήφια… γνώριμη αυτή η θέση… Με πείραξε κάπου μέσα μου ότι με ψήφισε η Μαριαλένα γιατί είχε πει ότι στηρίζει τις γυναίκες και έχουμε μείνει δύο και εγώ το είχα πει αυτό το πράγμα το έκανα κιόλας γιατί είμαστε μόνο δύο και εδώ και πάρα πολύ καιρό παίζουμε με τις δύο αντίπαλες που έχουν απομείνει οι οποίες είναι πάρα πολύ καλές παίκτριες οπότε το κράτησα» είπε η Μελίνα Μεταξά στην κάμερα της παραγωγής του ΣΚΑΙ.
Πηγή Fthis.gr







