Στο ” σφυρί ” Μπομπονιέρα από τον γάμο του Ανδρέα Παπανδρέου με τη Δήμητρα Λιάνη !!!

Σε πλειστηριασμό βγαίνει μπομπονιέρα από τον γάμο του Ανδρέα Παπανδρέου με την Δήμητρα Λιάνη, όπως αναφέρουν ενημερωτικές ιστοσελίδες της Κρήτης.

Την αναμνηστική μπομπονιέρα φαίνεται να έχει βγάλει στο «σφυρί» κάτοικος Ηρακλείου, σύμφωνα με το neakriti, που επικαλείται καταχωρίσεις σε ιστοχώρο που μπορείς να πουλήσεις στην Ελλάδα νέα και παλιά αντικείμενα ή από δεύτερο χέρι με δωρεάν μικρές αγγελίες.

Πρόκειται για ένα γαμήλιο κουτί με τα ονόματα των τότε νιόπαντρων “ΑΝΔΡΕΑΣ-ΔΗΜΗΤΡΑ”, αρκετά πολυτελές και από πολύ γνωστό αθηναϊκό οίκο, με όλα τα συνοδευτικά εντός του (σφραγίδες, ενθυμήματα κ.λπ.), που διαφημίζεται από τον συγκεκριμένο ιστοχώρο με χορηγούμενη διαφήμιση στο Facebook και μάλιστα διευκρινίζεται ότι υπόκειται και σε δημοπρασία.

Η τιμή προσφοράς ανήλθε στα 5.000 ευρώ, όπως φαίνεται στην ιστοσελίδα vendora.gr που ειδικεύεται στις αγοραπωλησίες αντικειμένων.

Μάλιστα, υπάρχουν τρεις προσφορές από επίδοξους αγοραστές εν είδει δημοπρασίας, που δείχνουν ότι το ενδιαφέρον για την μπομπονιέρα είναι τόσο μεγάλο, που οι προσφορές που δίνονται έχουν ανέλθει στο διπλάσιο ύψος της αρχικής τιμής πώλησης, προφανώς λόγω της συλλεκτικής αξίας του αντικειμένου.

Το προσφερόμενο ποσό για την απόκτηση του αντικειμένου από τρεις χρήστες του διαδικτύου ήδη φτάνει τα 9.990 ευρώ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το αντικείμενο φαίνεται ότι αποκτά ακόμη μεγαλύτερη συλλεκτική αξία καθώς ο πωλητής αποκαλύπτει στο κείμενο της αγγελίας του ότι είναι «κειμήλιο από τον ίδιο τον Ανδρέα Παπανδρέου». Δηλαδή επί της ουσίας δηλώνει στην αγγελία και τον τρόπο κατοχής της μπομπονιέρας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου και η Δήμητρα Λιάνη παντρεύτηκαν στις 13 Ιουλίου 1989, στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ελευθερώτριας στην Πολιτεία.

Πηγή : in.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ