Στη ΓΑΔΑ η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου – Οι τελευταίες εξελίξεις για τον θάνατο Μαλένας – Ίριδας !!!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας.

Το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλογρηά βρίσκεται πλέον στα “χέρια” του Ανθρωποκτονιών της ασφαλείας Αττικής, στο οποίο αποτυπώνεται με κάθε λεπτομέρεια το πώς έφυγαν από τη ζωή τα δυο μικρότερα κορίτσια της οικογένειας ΔασκαλάκηΊριδα και Μαλένα.

Το πόρισμα κατατέθηκε το πρωί της Δευτέρας 20/6, λίγο μετά τις 11 το πρωί, και αναφέρει ότι τα δυο κοριτσάκια πέθαναν από ασφυξία.

Σήμερα το πρωί (21/6) ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών που αναφέρεται σε ασφυκτικό θάνατο.

«Είχα μιλήσει για αστοχίες των ιατροδικαστικών εκθέσεων, κάτι που επιβεβαιώνεται μετο πόρισμα των Καρακούκη – Καλόγρια. Στην περίπτωση αυτή δεν επικράτησε καμία κακώς εννοούμενη συναδελφική αλληλεγγύη και βγήκε ότι το πόρισμα που αποδεικνύει ότι τα 2 πρώτα ήταν λάθος, είναι ξεκάθαρο 100%», ανέφερε για τα προηγούμενα πορίσματα της Τσιόλα και Τσάκωνα.

«Στην περίπτωση της Ίριδας ” και η ίδια η κ. Τσιόλα δεν πιστεύει την αιτία θανάτουπου έδωσε την 1η φορά, ενώ για την περίπτωση της Μαλένας για την ηπατική ανεπαρκεια είναι σαν να λέμε λαϊκά ότι “η καρδιά βρίσκεται στα πόδια”», υπογράμμισε στη συνέχεια.

«Η Μαλένα έφυγε τουλάχιστον από ανθρώπινο χέρι ενώ η Ίριδα από πανάκι που βοηθησε στην απόφραξη του στόματος και το χέρι στην απόφραξη της μύτης», είπε επίσης ο Γρηγόρης Λέων.

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, πως αυτή την ώρα η Δήμητρα Πισπιρίγκου κατευθύνεται από την Πάτρα στην Αθήνα για να καταθέσει στη ΓΑΔΑ στις 12:00, μετά τις καταθέσεις του Μάνου Δασκαλάκη, της μητέρα της κι άλλων συγγενικών προσώπων της Ρούλας Πισπιρίγκου, για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Πηγή : faysbook.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ