Στέφανος Τσιτσιπάς : ” Η κοπέλα μου έχει υποφέρει πολύ , πλέον αφήσαμε αυτές τις ημέρες πίσω ” !!!

Στο Down Town μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς και είπε

Υπάρχει πάντα από τον κόσμο και από τα μέσα έντονο ενδιαφέρον σχετικά με τις αθλητικές σου επιδόσεις και κορυφώθηκε τώρα λίγο αυτό και λόγω της σχέσης σου. Σε κάνει να νιώθεις επιπλέον πίεση, σε κάνει να νιώθεις άβολα ή είναι κι αυτό μέρος του παιχνιδιού;

Το να έχω μία όμορφη κι επιτυχημένη κοπέλα, όχι, δεν είναι μέρος του παιχνιδιού. Στην πραγματικότητα δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα βγαίνω με τενίστρια και τώρα που το έχω νιώθω ευλογημένος. Έχουμε πολλά πράγματα να μάθουμε ο ένας από τον άλλον, αλλά κι ο ένας στον άλλον μαζί σε αυτό το κοινό ταξίδι. Η κοπέλα μου έχει υποφέρει πολύ κι έτσι μπόρεσα να δω κι εγώ πόσο ανθεκτικός είμαι στις δυσκολίες και στα προβλήματα της κοινής μας ζωής. Όμως πλέον αυτές τις ημέρες τις αφήσαμε πίσω μας. Έχει επανέλθει περισσότερο από κάθε άλλη φορά κι είμαι κι εγώ σε μία πολύ καλή πνευματική κατάσταση γνωρίζοντας τι προτεραιότητες να βάλω και πως να διαχειριστώ διάφορα πράγματα. Ελπίζω αυτά τα πράγματα να είναι πιο διαχειρίσιμα από μέρους μου γιατί θέλω να ζω μία ισορροπημένη ζωή επιτυγχάνοντας σε ό,τι κι αν κάνω, εντός κι εκτός γηπέδων.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ