Στέφανος Κυριακίδης : ” H Άντζελα Γκερέκου έχει μεγάλη ανάγκη τώρα να είναι ηθοποιός ” !!!

Στο Καλύτερα Αργά με την Αθηναϊδα Νέγκα βρέθηκε χθες ο Στέφανος Κυριακίδης και είπε τα εξής για την Άντζελα Γκερέκου

με την Άντζελα Γκερέκου είχαμε συνεργαστεί πιο μπροστά και στη «Γη της ελιάς» του MEGA. Μια πολύ καλή συνεργασία, από την πρώτη στιγμή. Είναι τώρα και στον ΕΟΤ! Ε η Άντζελα ως πολιτικός, εγώ ως καλλιτέχνης τα βρήκαμε κάπου. Είχε και καιρό να παίξει».

«Με άκουγε πιο πολύ η Άντζελα και μου έδινε χώρο. Μου άφηνε πιο πολύ τα ευαίσθητα μου κομμάτια να βγουν στο έργο γιατί αισθάνεσαι πως σε παρακολουθούν καμιά φορά οι πολιτικοί αλλά δεν μπορώ να την πω πως είναι πολιτικός. Εγώ πιστεύω ότι έχει μεγάλη ανάγκη τώρα να είναι ηθοποιός».

«Το να είσαι ηθοποιός είναι ανάγκη, σίγουρα. Άμα δεν το ήθελα δηλαδή θα έφευγα. Αλλιώς είμαι ένας γεροπαράξενος, ο οποίος δεν μπορεί να κάτσει στο σπίτι του. Δεν το κάνω όμως γι’ αυτό… και έχω λύσει και το πρόβλημα της αϋπνίας» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Στέφανος Κυριακίδης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ