Στέφανος Κορκολής : Η συγκλονιστική εξομολόγηση του για τη μάχη με τον καρκίνο -” Σε μένα έρχεται και φεύγει , είναι μια διαρκής μάχη ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα στην εκπομπή ” Σημείο Συνάντησης ” στην ΕΡΤ βρέθηκαν ο ένας απέναντι από τον άλλον και έκαναν ερωτήσεις η Κάρμεν Ρουγγέρη και ο Στέφανος Κορκολής . Ο τραγουδιστής και συνθέτης μάλιστα προέβη και σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση όσον αφορά τη μάχη του με το καρκίνο . Δείτε τι είπε και στο παρακάτω βίντεο :

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ