
Χθες καλεσμένος στο Faystime βρέθηκε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και αναφέρθηκε στα ευτράπελα της Eurovision . Πιο συγκεκριμένα είπε
«Στον Φινλανδό έπρεπε να πω στην κόρη μου ότι αν δεις έναν τέτοιο στο δρόμο, πρέπει να φωνάξεις φωτιά κι όχι βοήθεια, μπας και τη σώσει κάποιος. Ο άνθρωπος ήταν επιδειξίας. Κάτω από το μανδύα της τέχνης και της καλλιτεχνικής άποψης έχουμε κρύψει όλα αυτά τα χρόνια πολλά πράγματα για τα οποία φοβόμαστε να μιλήσουμε ευθέως. Πανηγύρισα όταν πήρε λίγους πόντους από κάποιες χώρες» είπε αρχικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.
«Χειροκρότησα σαν να έβαζε γκολ η αγαπημένη μου ομάδα όταν η Μεγάλη Βρετανία με τους τύπους με τα σπασουάρ πήρε μηδέν από το κοινό όλων των χωρών και πραγματικά θώπευε ο ένας τον άλλον. Η Daily Mail τους έκραξε» πρόσθεσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.







