Την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα διεκδικεί ο Στέφανος Κασσελάκης.Ο εφοπλιστής “έχει ριχτεί” στη μάχη της διαδοχής ενώ είναι πολύ ενεργός στα social media αφού δίνει τις δικές του απαντήσεις σε ερωτήσεις που του κάνουν στο διαδίκτυο.
Μάλιστα, πρόσφατα, ο Στέφανος Κασσελάκης πραγματοποίησε ένα σύντομο βίντεο στο οποίο θέλησε να απαντήσει δημόσια σε έναν χρήστη που του έκανε ένα ομοφοφικό σχόλιο.
«Να ζήσει η Κρήτη με τον Ψηλορείτη! Αδερφές και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια» ήταν το σχόλιο που έκαναν στον Στέφανο Κασσελάκη με τον ίδιο να απαντά: «Να ζήσει η Κρήτη και όλα τα παλικάρια -αγόρια και κορίτσια- που έχουν το σθένος να ζουν την αλήθεια τους, να μην ντρέπονται και να είναι ο εαυτός τους. Να είναι υπερήφανοι γι’ αυτό το οποίο είναι».
Πηγή Fthis.gr







