Σταύρος Ζαλμάς : Η αποκάλυψη για την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής – ” Δεν αναγκάστηκα να ρίξω νερό στο κρασί μου ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα στο περιοδικό Τηλεθεατής και στη Χριστίνα Αλεξίου παραχώρησε συνέντευξη ο Σταύρος Ζαλμάς ο οποίος και αναφέρθηκε στη πορεία του στο χώρο της υποκριτικής .Δείτε τι είπε και παρακάτω :

Εκτός από τα πολύωρα γυρίσματα για τη σειρά, ασχολείστε με κάτι άλλο αυτό το διάστημα;

Όχι, δεν υπάρχουν περιθώρια για τίποτα και τώρα πια είμαι και σε μια φάση που δεν κυνηγάω πολύ τη δουλειά. Δουλεύω 47 χρόνια, διότι πριν γίνω ηθοποιός έκανα κι άλλη δουλειά, θέλω να δουλεύω και να κάνω ωραία πράγματα, να αρέσουν στον κόσμο και θέλω να έχω και λίγο χρόνο για τον εαυτό μου πια.

Πάντως, σε ότι έχει να κάνει με τα ωραία πράγματα, αυτό το έχετε καταφέρει.

Σας ευχαριστώ πολύ! Αυτή είναι η επιθυμία ενός ηθοποιού, αυτό που κάνει να έχει ανταπόκριση. Και για να έχει ανταπόκριση ξέρει τι επιλογές πρέπει να κάνει. Κι εγώ ανήκω στην κατηγορία των τυχερών ηθοποιών που μπόρεσα να κάνω επιλογές και δεν αναγκάστηκα να ρίξω νερό στο κρασί μου.

Υποθέτω ότι δεν είναι από τύχη αυτό, αλλά από επιλογή.

Και μάλιστα πληρωμένη.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ