Στάθης Παναγιωτόπουλος : Όσα βρήκαν οι αρχές στο σπίτι του – Μυστήριο με την κάρτα SIM !!!

Σε εξέλιξη βρίσκεται η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, οι αρχές βρήκαν και κατέσχεσαν από το σπίτι του παρουσιαστή έναν υπολογιστή και ένα κινητό τηλέφωνο, από το οποίο, ωστόσο, λείπει η κάρτα SIM.

Μεγάλο προβληματισμό προκαλεί τόσο στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος όσο και στα θύματα το συγκεκριμένο γεγονός. Σύμφωνα με τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα, η απουσία της SIM μπορεί να σημαίνει είτε ότι αυτό δεν είναι το κινητό που χρησιμοποιούσε καθημερινά ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είτε ότι την αφαίρεσε ο ίδιος προκειμένου να κρύψει κάποια από τα δεδομένα που θα μπορούσαν να τον «κάψουν».

Έτσι, τις επόμενες ημέρες ο Απόστολος Λύτρας αναμένεται να επιβάλλει αίτημα στον ανακριτή, ώστε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος να παραδώσει την κάρτα SIM, γιατί ενδεχομένως εκεί να βρίσκονται κάποια πολύτιμα στοιχεία για την υπόθεση.

Πηγή : faysbook.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ