Στάθα Αλεξανδροπούλου : Η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ αποκαλύπτει – ” Τον πήρε ο υπουργός και του έλεγε ότι θα πει στον καναλάρχη να τον απολύσει ” !!!

Όπως είδαμε στις 9 Απριλίου συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από τη τραγική δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ στον Άλιμο . Η γυναίκα του λοιπόν Στάθα Αλεξανδροπούλου πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και στη Τασούλα Παπανικολάου και αποκάλυψε ένα περιστατικό άγνωστο που πολλούς τους ενοχλούσα τα ρεπορτάζ που έγραφε .Δείτε τι είπε και παρακάτω :

Θεωρείτε ότι ενοχλούσαν τα ρεπορτάζ του Γιώργου Καραϊβάζ;

Σίγουρα ενοχλούσαν όσα έγραφε. Είχε πηγές από όλους τους χώρους, το γνώριζαν όλοι. Ό,τι έλεγε και έγραφε έπρεπε να τα διασταυρώσει πριν πολλές φορές. «Έπαιρναν τα τηλέφωνα φωτιά» λέγαμε γελώντας με τον Δημήτρη μας. Όταν μάθαινε για κάποιον αργυρώνητο αστυνομικό ή ότι ήταν περίεργα αναμεμειγμένος, γινόταν έξαλλος. Δεν χαριζόταν σε κανέναν, αυτό ήταν που φοβούνταν στον Γιώργο. Υπήρξε αξιωματικός που ενώ ήταν πολλά χρόνια «φίλοι», όταν έμαθε ότι ήταν μπλεγμένος, έγινε άσπονδος εχθρός του, παρόλο που είχε ανέβει πολύ σε αξίωμα.

Ποτέ δεν δείλιασε να τα βάλει με οποιονδήποτε, ανεξαρτήτως του αξιώματος που κατείχε και αψηφώντας τις συνέπειες που θα είχε για τον ίδιο. Αυτό φαίνεται και από τα γραφόμενά του. Προφανώς δεν υπολόγισε ότι υπήρχε άνθρωπος που θα ζητούσε να σωπάσει η πένα του για πάντα.
Θα σας πω ένα περιστατικό που είχε γίνει αρκετά χρόνια πριν. Κυριακή μεσημέρι τον είχε πάρει τηλέφωνο ένας υπουργός και του έλεγε ότι αν επιμείνει στη θέση του, θα μιλήσει με τον καναλάρχη προκειμένου να απολυθεί ο Γιώργος. Το αυτοκίνητο είχε ανοιχτή ακρόαση και ήμασταν μαζί με το παιδί μας, που ταράχτηκε και μετά τον ρωτούσε: «Μπαμπά, θα χάσεις τη δουλειά σου;». Ο Γιώργος απάντησε ήρεμα στον Δημήτρη: «Μη φοβάσαι, αγάπη μου, όλα θα πάνε καλά. Εσύ δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα». Σε λίγο διάστημα ο εν λόγω υπουργός τού είπε: «Βρε Γιώργο, είχες δίκιο για αυτόν» για τον οποίο και μάλωναν.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ