Σταματίνα Τσιμτσιλή : ” Θεωρώ απαράδεκτο όλο αυτό το κύμα μίσους που έχει δεχτεί η Δανάη Μπάρκα ” !!!

Όπως είδαμε η Δανάη Μπάρκα μετά τα φιλιά με το Φίλιππο Τσαγκρίδη δέχεται αρνητικά μηνύματα στα social media . Χθες λοιπόν η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε τα εξής

Θέλω να πω κάτι. Πέρα από την άποψη που μπορεί να έχει ο καθένας μας για αυτή την ιστορία, που δεν μπορούμε να έχουμε και άποψη γιατί ποτέ δεν ξέρει τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες.

Θεωρώ απαράδεκτο όλο αυτό το κύμα μίσους που έχει δεχτεί η Δανάη Μπάρκα. Μπορεί να διαφωνούμε με την επιλογή της να συνδεθεί ή να μην συνδεθεί με έναν άνθρωπο που της σύστησε μια κοπέλα με την οποία έκαναν παρέα, εν προκειμένω η Κατερίνα (Καινούργιου). Αυτό όμως είναι κάτι άλλο.

Το να διοχετεύουμε μίσος, τοξικότητα, χυδαιότητα σε έναν λογαριασμό στο Instagram και στο Twitter και να του ευχόμαστε ασθένειες, καρκίνους και να χρησιμοποιούμε χαρακτηριστικά της εξωτερικής εμφάνισης και να τα κάνουμε και αντικείμενο χλευασμού, λίγο κάπου να το μετριάσουμε. Και σε εμάς έχει τύχει. Αυτό που γίνεται το τελευταίο 48ωρο, με αυτά τα μηνύματα μίσους, νομίζω ότι είναι εντελώς αχρείαστο.

Η Κατερίνα για παράδειγμα, μάς έχει συνηθίσει να απαντά, όταν συζητιέται κάτι. Χθες, εννιά στους δέκα περίμεναν μια απάντησή της, αλλά η ίδια επέλεξε να μην ρίξει λάδι στη φωτιά.

Για να μπήκε η Δανάη Μπάρκα στη διαδικασία να απενεργοποιήσει τα σχόλια και να μπλοκάρει κόσμο, σημαίνει ότι δέχεται ένα κύμα μίσους.

Η Κατερίνα έκανε unfollow τη Δανάη Μπάρκα αλλά και οι δύο ακολουθούν τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Η Κατερίνα επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους αυτή τη φορά, παρόλο που έχουμε συνηθίσει να απαντά σε πράγματα που εμπλέκεται”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ