Σταματίνα Τσιμτσιλή : Ο πρώτος καλεσμένος του Happy Day !!!

Η πιο… Happy πρωινή παρέα επιστρέφει από Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου για να κάνει τα πρωινά μας ακόμα πιο όμορφα και φωτεινά, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε εδώ και 10 χρόνια! Το ραντεβού γνωστό κι αγαπημένο. Στις 07:45 το πρωί η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας λέει την πρώτη καλημέρα, με χαμόγελο, χρώμα και θετική διάθεση, συστατικά που συνθέτουν την πιο Happy Day σου!

Στο πλευρό της Σταματίνας θα βρίσκεται όπως πάντα η πιο happy παρέα γιατί ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει! Δημήτρης Παπανώτας, Τίνα Μεσσαροπούλου και Κώστας Φραγκολιάς με τη δική τους ξεχωριστή ματιά παρουσιάζουν και σχολιάζουν όλα όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα, ενημερωτικής και ψυχαγωγικής φύσεως.

Ο Δήμος Βερύκιος αναλύει με το δικό του μοναδικό τρόπο όλες τις πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις της επικαιρότητας. Ο Γιώργος Σατσίδης μας μεταφέρει και φέτος τα πιο hot νέα από το Hollywood. Η Όλγα Λαφαζάνη συναντά πολυζητημένα πρόσωπα και μέσα από τις συνεντεύξεις της, ρωτά όλα όσα θέλεις να μάθεις. Ο Λευτέρης Μητσόπουλος μας προσφέρει άφθονο γέλιο, παρουσιάζοντας τα πιο αστεία και περίεργα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο!

Στην αρχισυνταξία της εκπομπής για 11η σεζόν βρίσκεται η Μαίρη Παλιαλέξη. Στη σκηνοθεσία ο Κώστας Γρηγοράκης. Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου η Σταματίνα Τσιμτσιλή υποδέχεται στο studio του Happy Day τον Αντώνη Σρόιτερ για μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης. Κάθε μέρα είναι Happy Day στον Alpha! Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή! Από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή στις 07:45 π.μ. στον Alpha!

Πηγή zappit.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ