Σταματίνα Τσιμτσιλή για Βανδή – Νικολαϊδη : ” O Nτέμης μετά τον χωρισμό μπήκε στη διαδικασία να ψαχτεί , να κάνει την ενδοσκόπησή του ”

Τη συνέντευξη της Δέσποινας Βανδή στο Στούντιο 4 σχολίασαν στο Happy Day και η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε «Επειδή συγκεκριμένα μιλάει για την σχέση με τον πρώην άνδρα της τον Ντέμη Νικολαΐδη, δεν είναι τυχαίο ότι και ο Ντέμης μετά τον χωρισμό μπήκε στη διαδικασία να ψαχτεί, να κάνει την ενδοσκόπησή του. Είπε πως έπρεπε να είχε πάει για ψυχανάλυση πολύ καιρό πριν. Είναι στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Πολύ κοινωνικός, πολύ χαλαρός, με τη νέα του σύντροφο Αλεξάνδρα, δείχνει πιο ευτυχισμένος από ποτέ», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τη συνέντευξη της Δέσποινας Βανδή στο Στούντιο 4 σχολίασε η πρωινή παρέα του Happy Day. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφερόμενη στην περίοδο του χωρισμού της από τον Ντέμη Νικολαΐδη σχολίασε τις αλλαγές που ακολούθησε ο καθένας σε προσωπικό επίπεδο.

«Επειδή συγκεκριμένα μιλάει για την σχέση με τον πρώην άνδρα της τον Ντέμη Νικολαΐδη, δεν είναι τυχαίο ότι και ο Ντέμης μετά τον χωρισμό μπήκε στη διαδικασία να ψαχτεί, να κάνει την ενδοσκόπησή του. Είπε πως έπρεπε να είχε πάει για ψυχανάλυση πολύ καιρό πριν. Είναι στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Πολύ κοινωνικός, πολύ χαλαρός, με τη νέα του σύντροφο Αλεξάνδρα, δείχνει πιο ευτυχισμένος από ποτέ», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.


«Προφανώς και οι δύο το προσπάθησαν πάρα πολύ για τα παιδιά τους. Το σωστό είναι όταν υπάρχουν παιδιά να προσπαθείς και να το παλέψεις», πρόσθεσε για το διαζύγιο Βανδή – Νικολαΐδη.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ