Σταματίνα Τσιμτσιλή για δηλώσεις Ορέστη Τζιόβα : ” Oφείλουμε να διαφοροποιηθούμε σε πολλά – Δεν μου άρεσε αυτό σαν ατάκα ”

Τις δηλώσεις του Ορέστη Τζιόβα σχετικά με τη θρησκεία σχολίασε χθες στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή και είπε «Θέλω να πω ότι παρόλο που είναι μία δική μας συνέντευξη στον Δημήτρη Σιδηρόπουλο, οφείλουμε να διαφοροποιηθούμε σε πολλά που είπε. Όχι ότι δεν υπάρχει η ελευθερία έκφρασης, δημοκρατία έχουμε κι ο καθένας έχει τις απόψεις του, θεωρώ όμως ότι να λες έτσι ελαφρά τη καρδία ότι αν δεν φτάσεις στο χείλος του γκρεμού, δε βλέπεις το φως… Αυτό που είπε για τις ουσίες, είναι στα όρια του ακραίου… {…}

Τώρα που το ξανασκέφτομαι, ίσως έχουν δίκιο ο Δημήτρης και ο Κώστας γιατί ίσως εννοούσε ότι στις εξαρτήσεις και στα πάθη, πρέπει να υπάρξει ένα κλικ, να φτάσεις σε ένα ακραίο σημείο για να ξυπνήσεις…».

Η παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Εμένα ρε παιδιά, όχι επειδή είμαι θρήσκα, δεν μου αρέσει αυτό σαν ατάκα. Το σέβομαι αλλά μην λες «δεν πιστεύω ότι προσφέρει κάτι». Ότι σίγουρα υπάρχουν θρησκευόμενοι άνθρωποι που έχουν το προφίλ του καλού σαμαρείτη και στο σπίτι τους μπορεί να κάνουν τέρατα, αυτό το ακούω… Αυτό όμως συμβαίνει σε όλους τους κλάδους, σε όλες τις κατηγορίες ανθρώπων. Όπως και να έχει, ο Ορέστης Τζιόβας είναι ένα παιδί που δικαιούται να έχει την άποψή του».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ