Σπύρος Παπαδόπουλος : ” Ήμουν πάντα ψύχραιμος με τις κριτικές για τη δουλειά μου – Είμαι εγωιστής , και λίγο με αφορούσε η καλή και η κακή κριτική ” !!!

Όπως είδαμε χθες συνέντευξη στο ” Καλύτερα Δεν γίνεται ” και στην Ναταλία Αργυράκη παραχώρησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος ο οποίος και αναφέρθηκε στη σειρά της ΕΡΤ ” Κάνε ότι κοιμάσαι ” όπου πρωταγωνιστή , στη θεατρική παράσταση ” Sexy Laundry ” αλλά και στο κομμάτι της κριτικής . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής “Παλιότερα αντιδρούσα πολύ στην αδικία. Είχες να με πάρεις τηλέφωνο ένα μήνα, γινόμουν έξαλλος. Από αυτήν τη χαζομάρα μέχρι τις πραγματικές αδικίες της ζωής. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ καθόλου, γινόμουν έξαλλος, πέρναγα μέσα μου βαριά. Σιγά, σιγά έλεγα “άστο””

Ο ίδιος αισθάνεται τυχερός σε επαγγελματικό επίπεδο, και καθόλου αδικημένος. Είτε τα θετικά, είτε τα αρνητικά σχόλια δεν τον άγγιξαν ποτέ, και υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό.

“Και Βέβαια και αισθάνομαι τυχερός στη δουλειά μου, είχα τύχη βουνό. Μερικές φορές το αναλογίζομαι και λέω, “πώς έγινε τώρα αυτό”. Δεν νιώθω ότι με έχουν αδικήσει, με έχουν αδικήσει όπως όλους μας. Καμιά φορά και οι άνθρωποι που εκτιμάς τα βλέπουν λίγο περίεργα τα πράγματα. Εκεί γινόμουν έξαλλος, τώρα δεν γίνομαι. Στις κριτικές για τη δουλειά μου ήμουν πάντα ψύχραιμος, γιατί είμαι εγωιστής και λίγο με αφορούσε η καλή και η κακή κριτική. Ήξερα πριν απ’ όλους αν είμαι ή δεν είμαι καλός. Είχε έρθει ο Μιχάλης ο Κακογιάννης και με είχε δει σε μία παράσταση που δεν μου άρεσα. Μου έλεγε, μου έλεγε… “Ό,τι και να μου πείτε δεν θα με πείσετε” του απαντούσα” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ