Σπύρος Μπιμπίλας : ” O Γιώργος Καρκάς ήταν ο ανεκπλήρωτος έρωτάς μου – Τώρα που γίναμε πρωτοσέλιδο μπορώ να το πω ”

Ο Σπύρος Μπιμπίλας φιλοξενήθηκε στη Super Κατερίνα, το πρωί της Παρασκευής 4 Απριλίου. Στο ξεκίνημα της συνέντευξης, η Κατερίνα Καινούργιου επεσήμανε πως θεωρεί ότι του γίνεται μία άδικη επίθεση τις τελευταίες ημέρες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

«Όπως ξέρεις κι εσύ, όλα τα χρόνια που με γνωρίζεις, δεν ασχολήθηκε ποτέ κανείς με την προσωπική μου ζωή, τη διαφύλαξα κι αυτή τη στιγμή γίνεται σίριαλ χωρίς να γνωρίζουν και γράφονται πράγματα εντελώς αναληθή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.Στη συνέχεια, ο Σπύρος Μπιμπίλας εξομολογήθηκε στην Κατερίνα Καινούργιου: «Ο πολύ κοντινός μου κύκλος γνώριζε ότι αγαπώ υπερβολικά τον Γιώργο σε τέτοιο σημείο που μου έλεγαν: μα γιατί αγαπάς τόσο πολύ έναν άνθρωπο; Αυτό συμβαίνει στη ζωή κάποιων ανθρώπων. Πόσες φορές σας έχω πει ότι έχω να κάνω σεξ μία δεκαετία, αγαπάω χωρίς ανταπόκριση, σε πόσες συνεντεύξεις έχω πει ότι έχω έναν ανεκπλήρωτο έρωτα; Αυτή ήταν η απόλυτη αλήθεια. Ο Γιώργος ήταν ο ανεκπλήρωτος έρωτας, τώρα μπορώ να το αποκαλύψω αφού γίναμε πρωτοσέλιδο».

Πηγή tlife.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ