Σπύρος Μπιμπίλας : Η πρώτη αντίδραση μετά τη συνέντευξη του Παύλου Χαϊκάλη !!!

Όπως είδαμε χθες στο Super Κατερίνα μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας και είπε τα εξής για τη συνέντευξη του Παύλου Χαϊκάλη

«Δεν ξέρω ποιους εννοεί και αν υπονοεί και εμένα. Εγώ έκανα το καθήκον βάσει της συνείδησής μου. Όταν πας σε ένα δικαστήριο, θα πρέπει να πεις και όλα όσα γνωρίζεις, ακόμα κι αν είναι προσωπικά μυστικά. Αλλιώς τι πας να πεις; Ψέματα;

Μεταξύ τους δεν ξέρω τι σχέση έχουν. Εγώ αυτήν τη στιγμή δεν έχω επικοινωνία γιατί δεν πρέπει να έχω, εφόσον η δίκη είναι σε εξέλιξη και θα υπάρξει και δεύτερη. Δεν ξέρω αν θα με καλέσουν ως μάρτυρα» ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Έχω δει ανθρώπους που λένε και την καλή πλευρά του Πέτρου, την οποία εξιστόρησα κι εγώ μέσα στο δικαστήριο. Εγώ αρνήθηκα ποτέ την καλή πλευρά του Πέτρου; Ποτέ και μέσα στη μαρτυρική μου κατάθεση ήταν και η καλή του πλευρά.

Το τι θα συμβεί στο μέλλον, δεν είμαι Πυθία για να ξέρω. Εξαρτάται από την θέληση και τω ιδίων των ανθρώπων γιατί εγώ θυμάμαι πολύ καλά ότι στη δίκη ο Πέτρος είπε ότι δεν θέλω να ασχοληθώ με το θέατρο και δεν θέλω να ξαναδώ κανέναν. Μπορεί να θέλει και να επιστρέψει και ποιοι θα συνεργαστούν μαζί του. Έχει τελειώσει η δίκη για να κάνουμε υποθετικές ερωτήσεις και να δίνουμε υποθετικές απαντήσεις; Εγώ αρνούμαι κάθε υποθετική ερώτηση και απάντηση» κατέληξε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ