Σπύρος Μπιμπίλας για Μαρίνα Σάττι : ” Eγώ είμαι μαζί της , ο καλλιτέχνης πρέπει να έχει πολιτική άποψη ” !!!

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και τη Δήμητρα Τσαούση. Ο ηθοποιός και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας τάχθηκε υπέρ της Μαρίνας Σάττι για τη στάση της και τα χασμουρητά της απέναντι στην εκπρόσωπο του Ισραήλ.

«Εγώ είμαι με τη Μαρίνα Σάττι. Μπορεί το τραγούδι να μη μου άρεσε στην αρχή πολύ, αλλά μετά μου άρεσε. Ο κάθε καλλιτέχνης έχει δικαίωμα, ακόμα κι αν πηγαίνει με το κρατικό κανάλι, να έχει πολιτική άποψη και να κάνει κάτι. Εγώ πιστεύω ότι μετά την πίεσαν να πει ότι ήταν τυχαίο. Δεν πιστεύω ότι ήταν τυχαίο και καλά έκανε», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Για την αθώωση του ηθοποιού Γιώργο Καρκά, που είχε κατηγορηθεί για βιασμό, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Είμαι πολύ ευτυχής που τελικά δικαιώθηκε ο φίλος μου ο Γιώργος κι έτσι αποδόθηκε δικαιοσύνη. Όμως, αυτοί που τον έσυραν στις φυλακές και στα δικαστήρια αναίτια, αλλά και όσοι των διέσυραν δια μέσω εκπομπών και δημοσιευμάτων, θα πρέπει να λογοδοτήσουν, γιατί χωρίς να γνωρίζουν είχαν πάρει αποφάσεις για το αν είναι βιαστής ή όχι».

Πηγή zappit.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ