Σπύρος Μπιμπίλας : ” Φτάσανε να με ονομάζουν trash και κιτς μαζί με άλλες βλακείες ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και στον Νίκο Νικόλιζα παραχώρησε ο Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος και αναφέρθηκε στο ότι έχει ακούσει να τον χαρακτηρίζουν trash και κιτς . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

«Επειδή ξεκίνησα από πολύ ποιοτικό θέατρο και μετά μπήκα σε παραστάσεις πολύ μεγάλων σκηνοθετών, όπως του Γιώργου Μιχαηλίδη, εγώ ήμουν μέσα σε αυτούς που θα λέγαμε σήμερα πως είναι η αφρόκρεμα του ελληνικού θεάτρου. Η πορεία μου άλλαξε όταν άρχισα να κάνω εμπορικά πράγματα, τότε που με πήρε η Ελένη Μαβίλη και έκανα τα μεγάλα κωμικά σίριαλ.

Μέχρι τότε έπαιζα δραματικά. Κάπου εκεί άρχισα να αποχαρακτηρίζομαι από τους πολύ ποιοτικούς ηθοποιούς. Κι έτσι κάποιοι φτάσανε να με ονομάζουν trash και κιτς μαζί με άλλες βλακείες, οι οποίες πολύ γρήγορα εξαφανίστηκαν, αφού όλα αυτά ήταν μπούρδες διαφόρων αρρωστημένων μυαλών. Τώρα με αντιμετωπίζουν με πολύ σεβασμό και με διάθεση μιας μεγάλης συγγνώμης»

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ