Σπύρος Μπιμπίλας : ” Έκανα τη διαθήκη ώστε αν πέθαινα να καταλάβαινε πόσο τον αγαπούσα ”

Στο Super Κατερίνα ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για το Γιώργο Καρκά και είπε”Ο Γιώργος Καρκάς ήταν ο ανεκπλήρωτος έρωτάς μου, τώρα μπορώ να το πω που γίναμε πρωτοσέλιδο” ανέφερε αρχικά.

Μεταξύ άλλων, γνωστός ηθοποιός και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας ρωτήθηκε γιατί συμπεριέλαβε στη διαθήκη του τον νεαρό ηθοποιό.

Το θέμα της διαθήκης δεν το γνώριζε ούτε ο Γιώργος ούτε ο πατέρας του. Τη διαθήκη την έκανα το 2015, πολλά χρόνια πριν, ώστε εάν κάτι συνέβαινε και πέθαινα, θα καταλάβαινε αυτός ο άνθρωπος ότι εγώ τον αγαπούσα τόσο πολύ που του άφησα τα πάντα. Η διαθήκη ήταν σε συμβολαιογράφο. Το 2025, μετά τις επιθέσεις του Γιώργου στο διαδίκτυο, είπα ότι δεν πάει άλλο” δήλωσε.

Και πρόσθεσε: “Δεν τα είχε ανάγκη! Εγώ το έκανα από δική μου ανάγκη για να καταλάβει ο συγκεκριμένος άνθρωπος ότι αν πεθάνω, τα έχω αφήσει όλα σε σένα για να καταλάβεις την αγάπη μου . Του είχα τεράστια αδυναμία“.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ