Στο Happy Day μίλησε ο Σπύρος Μαρτίκας για τη περιπέτεια της υγείας του . Πιο συγκεκριμένα είπε
«Δεν έγινε κάτι απότομο, για να προκληθεί όλο αυτό. Ξαφνικά να μείνω παράλυτος στο πάτωμα. Με περιποιήθηκαν στην Αυστρία. Έχω κάποια ευαισθησία στη μέση, έχω ενάμιση χρόνο να το πάθω. Πρόσεχα πάρα πολύ. Δεν έγινε κάτι για να προκληθεί αυτή η κρίση. Μιλούσαμε κάθε μέρα με τη Βρισηίδα, ήθελε να έρθει να με βρει εκεί. Οπότε σήμερα βρίσκομαι στο νοσοκομείο στην Αθήνα να με ξεσκονίσουν».
Μιλώντας για τη νοσηλεία του στο αυστριακό νοσοκομείο, ο Σπύρος Μαρτίκας αποκάλυψε το εντυπωσιακό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών, τονίζοντας: «Πήγα σε ένα τρομερό, υπερσύγχρονο νοσοκομείο με ελικοδρόμιο και πλήρωσα μόνο 16 ευρώ για την ακτινογραφία που μου έκαναν. Ήταν το φοβερό σε αυτήν την εμπειρία. Ο πόνος ήταν αφόρητος. Δε μου ζήτησαν κάτι. Αχρείαστα να είναι τα νοσοκομεία».
Πλέον, ο Σπύρος Μαρτίκας έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και συνεχίζει τις εξετάσεις του σε νοσοκομείο της Αθήνας, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία της κρίσης που τον έπληξε τόσο αιφνιδιαστικά.







