Η Μαρινέλλα σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν στην εφημερίδα «Real News», είχε αποκαλύψει την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της, όταν η κόρη της, Τζωρτίνα Σερπιέρη, είχε περάσει καρκίνο και από τη χημειοθεραπεία είχε μείνει για ένα διάστημα γουλί.
Πιο συγκεκριμένα, η μεγάλη κυρία του ελληνικού πενταγράμμου αποκάλυψε:
«Η Τζωρτίνα είχε καρκίνο στο μαστό, αλλά τον πρόλαβε στο δευτερόλεπτο. Δόξα τον Πανάγαθο… Έχω ένα παιδί απίθανο, ο Θεός να την έχει γερή. Αντιμετώπισε αυτή την κατάσταση σαν να μην τρέχει τίποτα. Έμεινε για ένα διάστημα γουλί από τη χημειοθεραπεία.
Μια πανέμορφη κούκλα χωρίς μαλλιά. Έτσι κυκλοφορούσε –με το κεφάλι ξεσκέπαστο.”, εξομολογήθηκε συγκεκριμένα η Μαρινέλλα, ενώ συμπλήρωσε λέγοντας: “Της πηγαίνανε οι φίλες της σκουφάκια, φουλάρια, μαντίλια… όταν κάποια της πήγε και μια περούκα, είπε γελώντας: Πάτε καλά; Βρε, άι στο διάολο που θα βάλω περούκα.»
Πηγή athensmagazine.gr







