Σοκάρει ο Πάνος Σκουρολιακος: ” Περίμενα ότι από στιγμή σε στιγμή θα πεθάνουν τα παιδιά μου “

Στην on time και στη Σίσσυ Μενεγατου μίλησε ο Πάνος Σκουρολιακος και είπε

Ο χρόνος που περνάει σε φοβίζει;

Όχι, απλώς σκέφτομαι ότι δεν πρέπει να είμαστε σε ένα συννεφάκι, ότι περνάνε τα χρόνια, αλλά έχουμε τις ίδιες δυνάμεις. Άρα πρέπει να προσαρμοζόμαστε με το πέρασμα του χρόνου. Δεν είναι κάτι εύκολο. Αλλά έτσι πρέπει να γίνει. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο από το να το αποδεχτείς. Ακολουθείς τη ροή.

Ποια θεωρείς ότι ήταν η πιο δύσκολη σου στιγμή μέχρι σήμερα;

Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν όταν γεννήθηκαν τα δίδυμα παιδιά μου και από θαύμα έζησαν. Έπαιζα τότε στο «Οι Γερμανοί ξανάρχονται» με τον Σωτήρη Μουστάκα στο θέατρο Διάνα και σε ένα κενό που είχα πάνω στη σκηνή μου, εκεί μπορούσα να κλάψω, γιατί δεν μπορούσα να το κάνω στο νοσοκομείο.

Πέρασα μεγάλο πόνο και αγωνία. Γεννήθηκαν πρόωρα, τα έβαλαν σε θερμοκοιτίδα, αλλά μας είπαν ότι δεν έχουν καμία ελπίδα να ζήσουν! Έπαιζα στο θέατρο και μετά πήγαινα στο νοσοκομείο. Περίμενα ότι από στιγμή σε στιγμή θα πεθάνουν. Έκανα τον κόσμο να γελάει παίζοντας στο σανίδι και μέσα η ψυχή μου έκλαιγε.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ