Σοκάρει ο Ηλίας Μαμαλάκης : ” Άρπαξα ένα μικρόβιο , μου δημιούργησε σηπτικό σοκ και σταμάτησαν να δουλεύουν οι νεφροί ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Breakfast@star μίλησε ο γνωστός σεφ Ηλίας Μαμαλάκης ο οποίος και αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του που τον οδήγησε στην εντατική . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής «Πέρασα πολύ δύσκολη περίπτωση. Άρπαξα ένα μικρόβιο, το οποίο με ταλαιπώρησε πολύ, αλλά τώρα είμαι μάχιμος. Μου δημιούργησε ένα σηπτικό σοκ και σταμάτησαν να δουλεύουν οι νεφροί. Η πίεση έπεσε πάρα πολύ χαμηλά και με οδήγησαν αμέσως στην εντατική. Αυτό με έσωσε. Αν δεν με πήγαιναν στα επείγοντα, πιθανόν να μην ζούσα τώρα»

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ