Σοκάρει η Κατερίνα Καινούργιου για το σοβαρό τροχαίο που είχαν οι γονείς της ! ” Δεν πίστευαν ότι έχουν βγει ζωντανοί ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Super Κατερίνα και με αφορμή το τροχαίο της Χριστίνας Σούζη η Κατερίνα Καινούργιου θυμήθηκε το τροχαίο των γονιών της και είπε τα εξής «Οι γονείς μου όταν είχαν το τρομερό αυτό ατύχημα μου είχαν πει ότι πήραν το αμάξι να το μαζέψουν, να το πάνε στο συνεργείο και τους είπαν εκεί “Θεός Σχωρέστον”. Δεν πίστευαν ότι έχουν βγει ζωντανοί. Αναρωτιόμουν μετά και τους ρωτούσα πως μπορούσαν να οδηγήσουν μετά από αυτό. Το σοκ είναι τόσο μεγάλο. Χρειάστηκε μεγάλο διάστημα να το ξεπεράσουν. Κάποιοι δεν οδηγούν ποτέ και κάποιοι άλλοι το ξεπερνούν. Νομίζω ότι οι ψυχολόγοι συνιστούν να ξαναπιάσεις τιμόνι στα χέρια σου μετά από αυτό»

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ