Σοκάρει η Φωτεινή Ντεμίρη για την σεξουαλική παρενόχληση σε νεαρή ηλικία : ” Aκόμα και τώρα με ταράζει ”

Στο περιοδικό Λοιπόν και στο Παναγιώτη Βαζαίο μίλησε η Φωτεινή Ντεμίρη και είπε

Είναι αλήθεια ότι έχετε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση στα δεκαεννιά σας χρόνια;

Ναι, αλήθεια είναι και ήταν κάτι που δεν μπορούσα να το πω, γιατί με τάραζε. Ακόμη και τώρα με ταράζει. Μου είχε συμβεί και σε μικρότερη ηλικία, δεν παρενοχλούσε μόνο εμένα αυτός ο άνθρωπος αλλά κι άλλα κορίτσια. Δεν θέλω να δώσω περισσότερα στοιχεία. Παίρναμε δύναμη η μία από την άλλη και προσπαθούσαμε να γελάμε για να μην γράψει αυτό το περιστατικό μέσα μας.

Έχετε χρειαστεί ποτέ τη βοήθεια ψυχολόγου για κάποιοι προσωπικό σας πρόβλημα;

Φυσικά και πάω στον ψυχολόγο. Χρειάστηκα βοήθεια σε κάποιες δύσκολες φάσεις της ζωής μου κι ακόμη και τώρα πηγαίνω σε κάποιον. Με συμβουλεύει και μου ανοίγει λίγο τα μάτια.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ