Σοκάρει η Δήμητρα Αλεξανδράκη : ” Με κράτησε η ζώνη αλλιώς θα είχα βγει από το παρμπρίζ ” !!!

ΗΔήμητρα Αλεξανδράκη ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στην Ιερά Οδό, όπως γνωστοποίησε η ίδια μέσα από μια ανάρτηση στα social media. Το μοντέλο ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους της ότι είναι καλά στην υγεία της, ωστόσο σοκαρίστηκε από το τράνταγμα.

Το πρωί της Τρίτης 25/4, η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την περιπέτεια που έζησε, τονίζοντας, βέβαια, πως είχε αίσιο τέλος, μιας και όλοι είναι υγιείς.

«Έπεσε ένας κύριος από πίσω μου, ήταν δυνατό το χτύπημα. Ήμουν στο ύψος του Χαλκιαδάκη στην Ιερά οδό και ήμουν σταματημένη στο φανάρι και εκεί που περιμένω έγινε ένα μπαμ…

Με κράτησε η ζώνη, γιατί αλλιώς θα είχα βγει από παρμπρίζ, το αυτοκίνητο του ανθρώπου έγινε φυσαρμόνικα, Με κράτησε η ζώνη αλλά ταρακουνήθηκε ο αυχένας μου και το κεφάλι μου…», περιέγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Το μοντέλο αποκάλυψε πως πήγε στο νοσοκομείο μετά τη σύγκρουση, αφού ένιωθε καλά: «Σήμερα νιώθω πιασμένη αλλά όλα καλά! Λαμαρίνες είναι εμείς να είμαστε καλά! Ο άνθρωπος ήταν ευγενικός μαζί μου μετά, κάναμε πλάκα όλα καλά. Ήταν μια ζάλη της στιγμής, αλλά όλα καλά.

Δεν πήγα στο νοσοκομείο αλλά πρέπει με το τράνταγμα. Μου ήρθε τάση για εμετό εκείνη τη στιγμή μετά αισθάνθηκα καλύτερα, με χτύπησε ο αέρας και θεώρησα ότι δεν υπάρχει λόγος».

Πηγή faysbook.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ