Σοφιάνα Αβραμάκη : ” Ανακάλυψα ότι ο πρώην σύντροφός μου είχε βάλει air tag στο αυτοκίνητό μου για να με παρακολουθεί ”

Στο Happy Day και στη Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε η Σοφιάνα Αβραμάκη και είπε τα εξής

«Είναι το νέο μου ξεκίνημα, το ήθελα πάρα πολύ. Η δουλειά μου είναι φυσιοθεραπεύτρια, σε αυτό έχω δουλέψει πάρα πολλά χρόνια. Στη συνέχεια έκανα κάποιες σπουδές πάνω στο personal training και έτσι το εξέλιξα», είπε αρχικά η Σοφιάνα Αβραμάκη.

Σχετικά με τις σχέσεις που της έχουν χρεώσει ανά διαστήματα, η Σοφιάνα Αβραμάκη απάντησε: «Μου είχαν χρεώσει ως σχέση τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, αλλά ήταν τελείως άτοπο. Δεν ξέρω καν πως προέκυψε. Αναγκάστηκα να πάρω θέση γιατί τότε ήμουν και σε μια σχέση, οπότε το θεώρησα και κάπως παρεμβατικό όλο αυτό».

«Υπήρξε ένας άνθρωπος ο οποίος είχε βρεθεί μπροστά μου την πρώτη ημέρα που είχα αποχωρήσει από το Survivor. Είχε έρθει σε ένα μαγαζί, το οποίο για εμένα ήταν στέκι. Στην αρχή με προσέγγισε πολύ ευγενικά, ήταν αρκετά μεγαλύτερός μου. Δεν έδωσε σημασία γιατί ήταν μι ευγενική προσέγγιση όμως, αυτό ο άνθρωπος ήτα μπροστά μου ξανά και ξανά. Άρχισα να λαμβάνω απανωτά μηνύματα και έτσι πήρα κάποια μέτρα, μέσω δικηγόρου έκανα μια προειδοποίηση και από ένα σημείο και μετά αυτό σταμάτησε και γύρισε σε κακία απέναντί μου. Ευτυχώς έληξε ομαλά», αποκάλυψε σε άλλο σημείο η γυμνάστρια.

«Μετά από λίγους μήνες συνειδητοποίησα από το κινητό μου ότι ήταν στο αυτοκίνητό μου συνδεδεμένο ένα gps, το οποίο δεν είχα βάλει εγώ. Πήγα στην αστυνομία, έκαναν έρευνα, εγώ έκανα μήνυση κατά αγνώστου και βρέθηκε ότι ήταν ο πρώην σύντροφός μου, ο οποίος μου είχε βάλει air tag στο αυτοκίνητο. Δεν έκανα τίποτα μετά από αυτό γιατί εκείνος πήγε και το παραδέχτηκε, είπε ότι ήταν μια στιγμή παραφροσύνης. Μου ζήτησε συγγνώμη, δεν ήθελα να το τραβήξω παραπάνω», συμπλήρωσε ολοκληρώνοντας η Σοφιάνα Αβραμάκη..

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ