Σόφη Πασχάλη : ” Ακολούθησα μια φωτογραφία της Μαρίας Μαγδαληνής . Με οδήγησε σε μια εκκλησία ”

Στην Espresso και στη Σπυριδούλα Τριάντου μίλησε η Σόφη Πασχάλη και είπε

Όπως ανέφερε η γνωστή yoga instuctor: “Στην Κούβα, πριν από τρία χρόνια, όπως περπατούσα, ακολούθησα μια φωτογραφία που είδα στον δρόμο, της Μαρίας Μαγδαληνής. Η φωτογραφία με οδήγησε σε μια εκκλησία με εκπληκτική ενέργεια, τα χρώματα της είναι ζωγραφισμένα ακόμα στο μυαλό μου, όλα ήταν τόσο μοναδικά”.

Επιπλέον, υπογράμμισε: “Κάτι αντίστοιχο βίωσα και σε ένα χωριουδάκι, πέρυσι, στην Ιταλία. Αυτή η σύνδεση που νιώθω με την Παναγία είναι και το μεγαλείο που νιώθει η ψυχή μου σε σχέση με την αγάπη και κάθε Πάσχα συνδέεται το μέσα μου με τη συμπόνια όλο και περισσότερο. Αυτό είναι το Πάσχα για μένα”.

“Η πίστη δημιουργεί θαύματα. Η αγάπη είναι η μοναδική απάντηση. Το μέλλον μας θεραπεύεται, όταν θεραπεύσουμε το πως νιώθουμε για το παρελθόν μας” είπε καταληκτικά η Σόφη Πασχάλη.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ