Snik : Το ” καρφί ” on camera για τον Light – ” Πηγαίνετε να μιλήσετε στον άλλον που είναι φθηνός ”

Η κάμερα του Πρωινού και ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησαν τον Snik στο αεροδρόμιο και ο ίδιος είπε τα εξής

“Είναι όλα όμορφα, γυρνάμε από ταξίδι! Όλο ταξίδια είμαι, πάντα χρειάζονται. Θα έχουμε πολλά νέα τραγούδια. Ήρθες να σου πω κανένα ανέκδοτο;” είπε αρχικά ο Snik.

Κατόπιν, ο τράπερ ρωτήθηκε για τον Κυριάκο Βελόπουλο. Ο ίδιος απάντησε: “Ο Βερόπουλος; Εγώ νόμιζα ότι αυτός είναι σούπερ μάρκετ. Τι είναι αυτός; Εγώ ξέρω τον Βερόπουλο που ψώνιζα μικρός με την οικογένειά μου. Τον Βερόπουλο ξέρω, άλλον κύριο δεν ξέρω”.

Τέλος, ο Snik έριξε “κάρφωσε” τον Light, λέγοντας στον δημοσιογράφο: “Να σου πω κάτι. Άλλος ράπερ ζήτησε 5.000 ευρώ, εγώ πήγα στο Ντουμπάι μία μέρα για να φάω. Πηγαίνετε να μιλήσετε στον άλλον που είναι φθηνός. Έλα φιλιά”.

Θυμίζουμε πως σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Light είχε πει: “Δεν έχω να σχολιάσω κάτι, μπείτε στο Instagram μου να δείτε. Έχω πολύ ψωμί στο Instagram. Έχω πει πολλά πράγματα και έχω κάνει και δημοψήφισμα για τον κύριο Βελόπουλο. Αν θέλετε να μιλήσω σε εκπομπές δώστε μου 5.000€ και θα βγω να μιλήσω. Δεν αστειεύομαι για το θέμα με τα λεφτά, είμαι πολύ σοβαρός με τα οικονομικά μου”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ