Όπως είδαμε πρόσφατα στο ” Τι λες τώρα ” παραχώρησε συνέντευξη η Σμαράγδα Καρύδη η οποία και αναφέρθηκε στο Φεστιβάλ Καννών όπου και βρέθηκε στη ταινία Dodo και λίγο πριν περπατήσει στο κόκκινο χαλί αποκάλυψε το ευτράπελο που έγινε . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής
«Μας άρεσε πολύ η ταινία και συγκινηθήκαμε γιατί για όλους μας ήταν η πρώτη φορά» ανέφερε αρχικά η Σμαράγδα Καρύδη.
Στη συνέχεια, η ίδια εξήγησε ότι παρά λίγο να χάσει το κόκκινο χαλί, καθώς άργησε να φτάσει στον χώρο του Φεστιβάλ. Μάλιστα, όταν όταν τα κατάφερε και βρέθηκε εκεί, κάποιοι της έκλεισαν τον δρόμο και έβλεπε τους συναδέρφους της από μακριά να αποχωρούν.
«Με έπιασε απελπισία. Για να προλάβω, ντύθηκα στην τουαλέτα του ξενοδοχείου. Μπήκα τελευταία στιγμή ιδρωμένη αλλά χαρούμενη που τα κατάφερα», περιέγραψε η Σμαράγδα Καρύδη.







