Σίσσυ Χρηστίδου : ” Το πιο δύσκολο κομμάτι της χρονιάς ήταν η διαχείριση σε προσωπικά μου ζητήματα ” !!!

Όπως είδαμε μετά το φινάλε του Χαμογέλα και Πάλι για τη φετινή σεζόν η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε στην εκπομπή , στην αποχώρηση της Ελένης Βουλγαράκη αλλά και στις δυσκολίες που βίωση .Πιο συγκεκριμένα είπε

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Είναι πολύ συγκινητικό το κλίμα. Αλλάζουν κάποια πράγματα στην εκπομπή, κάποια παιδιά προχωρούν, έχουμε αποχωρήσεις, θα έρθουν νέα πρόσωπα. Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα, δεν είμαι καθόλου άνθρωπος των αλλαγών. Ζορίζομαι, δεν θα σας πω ψέματα. Ειδικά με την Ελένη, μου είναι πολύ δύσκολο όπως μου ήταν με τον Κωνσταντίνο πέρυσι αλλά εντάξει. Θα μου λείψει πολύ η Ελένη Βουλγαράκη. Να την προσέχουν! Δεν χρειάζεται συμβουλές η Ελένη από εμένα. Μέχρι τελευταία στιγμή έλεγα θα αλλάξει γνώμη.

Νομίζω ότι το πιο δύσκολο κομμάτι της χρονιάς ήταν η διαχείριση σε προσωπικά μου ζητήματα. Αυτό με ζόρισε πάρα πολύ. Αλλά μου έμαθε ότι έχω πιο πολλές αντοχές απ’ όσες νόμιζα. Είμαι περήφανη για τον τρόπο που αντιμετωπίζω τα πράγματα»

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ